Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Kwaliteits Bureau Sociale Geneeskunde


 

Inloggen bij Scorion

Inloggen bij Scorion

 

Kennismaking met Scorion

Na het aanmelden via de website van de KBSG www.kbsg.nl ontvangt u de inloggegevens voor uw digitale EIF-dossier (Scorion) via uw e-mail. Log met deze gegevens in bij uw EIF-dossier (Scorion) via apps.parantion.nl/scorionx2. U komt op de startpagina (figuur 1) (NB in deze handleiding is het voorbeeld van arts Maatschappij en Gezondheid gekozen, voor artsen Arbeid en Gezondheid zijn de relevante documenten aangepast aan dit specialisme).

2 ScorionX ondersteunt alle moderne browsers, Internet Explorer 11 wordt niet meer ondersteunt.

 

Figuur 1. Scorion dashboard
Figuur 1. Scorion dashboard

Figuur 1. Startpagina EIF-dossier

Klik op de ‘formuliergroep’ om de formulieren te bekijken. De inhoud van de formuliergroep wordt zichtbaar (figuur 2). Het EIF-dossier bestaat standaard uit 12 formulieren. Per pagina worden er 10 formulieren getoond.

 

Figuur 2. Inhoud formuliergroep
Figuur 2. Inhoud formuliergroep

Invullen of versturen

Sommige formulieren worden door uzelf ingevuld (formulier 00 – 04, 06 & 11) en andere formulieren (formulier 07 t/m 10) verstuurt u naar uw leerbegeleider of secretariaat. Formulier 05. Jaar 4 Zelfevaluatie + MSF is een formulier dat u zowel zelf invult (voor de zelfevaluatie) als naar uw feedbackgevers verzendt.

Onder ‘Acties’ in het detailscherm staat welke actie van u verwacht wordt. Wanneer u op ‘Invullen’ klikt opent het formulier in een nieuw tabblad zodat u het zelf kunt invullen. Wanneer u op ‘Verzendoverzicht’ klikt, opent een pop-up (figuur 3 & 4).

 

Figuur 3. Pop-up verzendoverzicht
Figuur 3. Pop-up verzendoverzicht
Figuur 4. Pop-up verzendoverzicht
Figuur 4. Pop-up verzendoverzicht

Secretariaat KBSG

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

E-mail: taairaterces.[antispam].@kbsg.nl

Website: www.kbsg.nl

RSIN nummer: 816578321

KVK nummer: 73008524

Telefoonnummer secretariaat: 073 - 2200 431

Bereikbaar: ma t/m do van 10:00 - 15:00 uur

KBSG

De stichting Kwaliteitsbureau Sociale Geneeskunde is opgericht door KAMG, NVVG en GAV om namens de wetenschappelijke verenigingen in het domein sociale geneeskunde artsen in dit vakgebied te ondersteunen bij het voldoen aan de wettelijke herregistratie eisen betreffende evaluatie individueel functioneren (EIF).