Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Kwaliteits Bureau Sociale Geneeskunde


Uw persoonlijke EIF dossier is open

Geplaatst op 13-03-2019  -  Categorie: Algemeen

De eerste stap om toegang tot uw persoonlijke EIF dossier te krijgen is uw aanmelden via het inschrijfformulier. Zorg dat u uw BIG nummer, nummer van de ICT groep en naam van de voorzitter van de ICT groep bij de hand heeft. Die gegevens worden doorgestuurd naar Scorion. Weet u het nummer van uw ICT groep niet? Vraag het na bij uw wetenschappelijke vereniging. Het KBSG heeft die gegevens niet van u.

 

Inschrijfformulier EIF


U krijgt na enkele dagen een inlognaam en password voor scorion, gebaseerd uw inschrijfgegevens. Fout gemaakt bij inschrijven? U kunt in scorion nog aanpassingen maken, behalve in uw BIG nummer. U kunt van de KBSG website de handleiding van Scorion openen, downloaden en opslaan op uw eigen computer (zie tab onderwijs). Zo heeft u bij de handleiding altijd bij de hand.


Secretariaat KBSG

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

E-mail: taairaterces.[antispam].@kbsg.nl

Website: www.kbsg.nl

RSIN nummer: 816578321

KVK nummer: 73008524

Telefoonnummer secretariaat: 073 - 2200 431

Bereikbaar: ma t/m do van 10:00 - 15:00 uur

KBSG

De stichting Kwaliteitsbureau Sociale Geneeskunde is opgericht door KAMG, NVVG en GAV om namens de wetenschappelijke verenigingen in het domein sociale geneeskunde artsen in dit vakgebied te ondersteunen bij het voldoen aan de wettelijke herregistratie eisen betreffende evaluatie individueel functioneren (EIF).