Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Kwaliteits Bureau Sociale Geneeskunde


Coördinator/bestuursadviseur KBSG

Geplaatst op 12-07-2023  -  Categorie: Algemeen

Het Kwaliteitsbureau Sociale Geneeskunde (KBSG) belast met uitvoering van de wettelijke Evaluatie van Individueel Functioneren (EIF) in het domein sociale geneeskunde voor NVVG, GAV en KAMG zoekt een nieuwe coördinator/ bestuursadviseur.

De taken zijn het bestuur te adviseren over verbeteren en vernieuwen van EIF op grond van wettelijke, sociaal geneeskundige, en onderwijskundige ontwikkelingen, een verbindende schakel te zijn tussen bestuur en commissies, met name de onderwijscommissie, en het secretariaat aan te sturen in de dagelijkse werkzaamheden.

Wij verwachten van de coördinator/bestuursadviseur een wetenschappelijk denkniveau, en kennis en ervaring van vergelijkbare organisaties op gebied van bij- en nascholing in de gezondheidszorg. Hier vindt u meer informatie: Profiel coördinator/bestuursadviseur


Secretariaat KBSG

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch

E-mail: taairaterces.[antispam].@kbsg.nl

Website: www.kbsg.nl

RSIN nummer: 816578321

KVK nummer: 73008524

Telefoonnummer secretariaat: 073 - 2200 431

Bereikbaar: ma t/m do van 10:00 - 15:00 uur

KBSG

De stichting Kwaliteitsbureau Sociale Geneeskunde is opgericht door KAMG, NVVG en GAV om namens de wetenschappelijke verenigingen in het domein sociale geneeskunde artsen in dit vakgebied te ondersteunen bij het voldoen aan de wettelijke herregistratie eisen betreffende evaluatie individueel functioneren (EIF).